Praktikens sista dag

Sju månader har nått sitt slut, idag är praktikens sista dag.

Jag har lärt mig otroligt mycket under dessa sju månader. Det har varit sju månader som har varit väldigt roliga och jag ångrar in en enda sekund av min praktik. Med handen på hjärtat kan jag säga att det har varit roligt att komma hit varje morgon.

Framförhållning, förberedelse och planering var bland det tre första orden Mikael sade till mig. Det är tre ord som har fastnat och som jag tar med mig.

Jag hoppas också att läsningen på bloggen varit intressant trots att jag inte levererat så många inlägg som jag själv önskat.

Nu återvänder jag till skolbänken i Luleå men hoppas att jag snart är tillbaka igen. Tack för den här tiden!

Vi ses!

/Malin

hejdå

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *