Long time no see

Long time no see!

Att det inte hänt något här på bloggen betyder inte att det inte har hänt något här på Skogskanten, snarare tvärtom. Det har varit fullt upp! En av anledningarna är att Corolla-Fredde nu går Betong Klass I och är borta tre dagar varannan vecka, vilket gör att jag får lite mer att göra. Vilket såklart bara är roligt och otroligt lärorikt!

Vi är numera uppe på normalplan och det mesta rullar på som det ska, trots lite manfall de senaste dagarna. Vi kommer mer och mer upp från grunden och i och med har det blivit bättre ordning på transportleder och materialupplag.

Tänkte avsluta detta inlägg med att bjuda på min favoritbild här från Skogskanten. Det var inte vilken dag som helst utan sommarens varmaste dag och vi skulle gjuta första bottenplattan på 180 kubik.  Vi kopplade vattenslangar från morgon till kväll inför denna dag och gjorde allt för att vara så förberedda som möjligt.

Och bra blev det!

Favoritbilden
Favoritbilden från sommarens varmaste dag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *