Arbetsmiljödagen 2015

Hej!

Igår var det dags för årets Arbetsmiljödag. Syftet med Arbetsmiljödagen är att alla medarbetarna tillsammans ska reflektera över arbetsmiljön och säkerheten. Dagen ska även resultera i en handlingsplan för arbetsmiljön under kommande år för enheten.

Vi här på Skogskanten kom bland annat fram till:

  •  I ett tidigt skede ska vi tillsammans på arbetsplatsen gå igenom vilka moment, utan monteringsanvisningar, som ska genomföras och vid behov göra arbetsberedning/riskanalys.
  • Ha kvalitetskontroll av betong vid valvgjutningar.
  • Följa den handlingsplan för avfallshantering/renhållning som vi tog fram på fredagsmötet för två veckor sedan.
 I väntan på att den arbetsmiljödagen ska börja.
I väntan på att arbetsmiljödagen ska börja.
I samband med Arbetsmiljödagen lanserades en webbaserad app med våra allmänna ordnings-och skyddsregler för att på ett enklare sätt kunna ta del av reglerna och förstå dem. När man blivit godkänd får man ett klistermärke att sätta på hjälmen!
I samband med Arbetsmiljödagen lanserades en webbaserad app med våra allmänna ordnings-och skyddsregler för att på ett enklare sätt kunna ta del av reglerna och förstå dem. När man blivit godkänd får man ett klistermärke att sätta på hjälmen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *